gr-patriotis

Η πατρίδα μας δέχεται καθημερινώς απανωτά χτυπήματα. Ο στόχους τους να χτυπήσουν τον πολιτισμό, τη γλώσσα και τη θρησκεία μας έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα σε μέγάλο βαθμό. Εναντίων μας είναι και η πλειονότητα των Μ.Μ.Ε. Ας το αποτρέψουμε να συνεχιστεί...


Αγαπητοί,

πολλοί λένε: ".. άλλο πατριώτες και άλλο εθνικιστές..". Κανένας σωστός πατριώτης δε μπορεί να μην είναι εθνικιστής (να βάζει δηλαδή πάνω απ' όλα το έθνος). "
Πατριώτης" είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα (τη χώρα, το έδαφος, την επικράτεια..). Αλλά γιατί κάποιος αγαπάει την επικράτεια? Μήπως αγαπάμε το χώμα ή την πίσσα των δρόμων πάνω στους οποίους πατάμε? Κάποιος αγαπάει την πατρίδα του επειδή εκεί γεννήθηκε και εκεί κατοικεί ο λαός του, η φυλή του, το αίμα του, το έθνος του. Άρα ο πατριώτης όταν συνειδητοποιήσει γιατί είναι πατριώτης και γιατί αγαπάει την πατρίδα του, τότε αυτομάτως γίνεται "εθνιστής" (αυτός που αγαπαέι το έθνος του) και αυτομάτως "εθνικιστής" (αυτός ο οποίος αγαπάει ό,τι έχει σχέση με το έθνος του).

"Εθνικισμός" λοιπόν δεν είναι κάτι κακό ούτε σημαίνει "μίσος προς τους αλλόφυλους" (άσχετα αν έχει πάρει αυτή την έννοια σήμερα). Μη ξεχνάτε ότι πατέρας του εθνικισμού στη νεότερη Ελλάδα ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξανδρου Παπαναστασίου ο οποίος είχε χαρακτηριστεί και ως "πατέρας του σοσιαλισμού" και "πατέρας της Δημοκρατίας". Βέβαια ο σωστός εθνικιστής βάζει πρώτα την πατρίδα και μετά τη Δημοκρατία. Ο σωστός εθνικιστής δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα πολιτεύματα όσο για το καλό της φυλής, του έθνους και της πατρίδας (βλέπε "Ιωάννης Μεταξάς" τον οποίο Θαυμάζω). Άρα ο
εθνικισμός είναι ο ενσυνείδητος ακτιβιστικός πατριωτισμός.

Πατέρας του εθνικισμού στη νεότερη Ελλάδα ήταν ο πρωθυπουργός Αλέξανδρου Παπαναστασίου, ο λεγόμενος "πατέρας της Δημοκρατίας" και στην αρχαία Ελλάδα ο Ηρόδοτος (το έθνος δεν είναι το σύνολο των ατόμων που κατοικούν σε μια χώρα και έχουν την υποικοότητα της χώρας αυτής αλλά είναι
το σύνολο των ατόμων που έχουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά όπως το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον. Βέβαια η θρησκεία, η γλώσσα και οι τρόποι μπορούν να αλλάξουν αλλά το αίμα δεν αλλάζει ποτέ. Βέβαια η λέξη "έθνος" έχει και μία άλλη σημασία καθώς έχει σχέση με το "έθος", "ήθος" (παραδώσεις) κ.τ.λ.

Κάτι άλλο τώρα. Είπατε πολλοί ότι θεωρείτε τον ΛΑ.Ο.Σ ως κόμμα πατριδοκάπηλο. Γιατί όμως? Για δείτε εδώ (είναι αποφάσεις στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όπου φαίνονται οι προτάσεις και τα ψηφίσματα του τότε Ευρωβουλευτή Γιώργου Καρατζαφέρη και των άλλων "Ελλήνων" -προδοτών- ευρωβουλευτών). Δείτε και εδώ (ένα βίντεο με ομιλίες στην ευρωβουλή του πατριώτη Γιώργου Καρατζαφέρη όπου φαίνεται αν είναι πατριώτης ή όχι). Όσο για κάποιες κινήσεις "προεκλογικά τρικ" (π.χ. Σαρρή, Ψινάκης..) που μακάρι να μη χρειάζονταν, αυτά είναι για τους βλάκες, για όλους αυτούς του νέους που δεν ασχολούνται με την πολιτική και παρακολουθούν τα διάφορα τηλεσόου-τηλεσκουπίδια (και δυστυχώς είναι αρκετές χιλιάδες) και που θα μπορούσαν να φέρουν ψήφους. Τώρα θα μου πείτε ότι πρώτα μετράει η ιδεολογία και μετά οι ψήφοι. ΣΩΣΤΆ αλλά για να περάσουμε την ιδεολογία και τους στόχους μας, χρειαζόμαστε και τους ψήφους (π.χ. αν δεν είχαμε 15 βουλευτές τώρα αλλά 14, δε θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε ονομαστικές φανερές ψηφοφορίες για το οτιδήποτε). Άρα και μερικές παραπάνω ψήφοι, έστω και λίγες είναι σημαντικές (έπειτα τον Ψινάκη τον ήθελε ο πρόεδρος για να λειτουργήσει ως αντίβαρο απέναντι στην υποψηφιότητα του εθνικιστή και πατριώτη Δημήτρη Ζαφειρόπουλου που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή αλλά έχει αποχωρήσει από κει και έχει αλλάξει κάπως τις προηγούμενες απόψεις του προς το πιο ήπιο).

Έχουμε ένα πλοίο που ξεκινάει π.χ. από τη Θεσσαλονίκη για να πάει π.χ. στο Ηράκλειο. Ίσως να φτάσει στο Ηράκλειο μέσω Αμερικής και όχι κατευθείαν αλλά θα φτάσει. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ (προεκλογικά τρικ) κ.τ.λ.

Όσο για την ιδεολογία, δείτε εδώ (ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού) και εδώ (Πατριωτικός Παρεμβατισμός - το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ σε περίληψη έτσι όπως εκφράστηκε κατά τη διάρκεια του τέταρτου συνεδρίου τον περασμένο Ιούλιο). Εδώ θα δείτε και την ιδεολογία του κόμματος για την πατρίδα, για το έθνος και για την Ορθοδοξία αγαπητοί.

Όσο για τον Γιώργο Καρατζαφέρη (ήμουν μαζί του στον αγιασμό των υδάτων στη Θεσσαλονίκη προχθές και είχα μια επικοδομητική συζήτηση μαζί του), ποιος άλλος αρχηγός έχει 36 σπίτια από τα οποία το 80% είναι γκαρσονιέρες και δυαράκια σε μια πολυκατοικία και όπου φιλοξενούνται φτωχοί άνθρωποι χωρίς να πληρώνουν? Ποιος άλλος είχε κότερο με το οποίο πήγαινε βόλτες φτωχά ζευγάρια και οικογένειες στον Αργοσαρωνικό? Ποιος άλλος αντί για βουλευτικό αυτοκίνητο είχε πάρει ένα ασθενοφόρο με το οποίο μετέφερε αρρώστους αλλά και γεροντάκια από διάφορα Κ.Α.Π.Η? Ποιος άλλος έχει κτίσει 4 εκκλησίες και τώρα κτίζει την πέμπτη? Ποιος άλλος πλήρωσε το δάνειο ενός αριστερού Κομμουνιστή (δηλαδή ιδεολογικά αντίπαλου) εκδότη για να μη του πάρουν το σπίτι? Ποιος άλλος δίνει κάθε χρόνο ένα μικρό ποσό σε φτωχές οικογένεις? Ένας λαϊκός άνθρωπος που πουλούσε σανό και γάλα από μικρή ηλικία (από 7 ετών) στη γειτονιά του, που έκανε λεφτά και ξέρει τον πόνο και τον μόχθο των ανθρώπων. Ένα δικό μας παιδί με λίγα λόγια.

Όσο λοιπόν για τις συκοφαντίες ενάντια στον ΛΑ.Ο.Σ και στον Γιώργο Καρατζαφέρη, δίτε εδώ.

Μην ακούτε λοιπόν τις συκοφαντίες εναντίον του Έλληνα πατριώτη βουλευτή Γιώργου Καρατζαφέρη.
Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου