gr-patriotis

Η πατρίδα μας δέχεται καθημερινώς απανωτά χτυπήματα. Ο στόχους τους να χτυπήσουν τον πολιτισμό, τη γλώσσα και τη θρησκεία μας έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα σε μέγάλο βαθμό. Εναντίων μας είναι και η πλειονότητα των Μ.Μ.Ε. Ας το αποτρέψουμε να συνεχιστεί...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! Οι μάρτυρες ή «μάρτυρες» των επεισοδίων της Πανόρμου, θα απολογηθούν στη Δικαιοσύνη

«Αναγνωρίζουν» και καταστρέφουν ζωές και δη ανηλίκων, αλλά και των οικογενειών τους. Το έκαναν πολύ συντονισμένα, στη ΓΑΔΑ, μετά τα επεισόδια στην Πανόρμου. Δε ξέρουμε αν την ώρα που το έκαναν, φορούσαν κουκούλα ή όχι. Αυτή η ιστορία κάτι μας θύμισε, από το παρελθόν... Θα μάθουμε όμως. Είναι παντού οι μάρτυρες ή «μάρτυρες» αυτοί, έχουν δει τα πάντα, «συνεργάζονται» αρμονικά με τις αρχές, αν και κατά τα άλλα είναι αριστεροί, αριστεριστές και αντιεξουσιαστές.
Κόβανε μάλιστα βόλτες στη ΓΑΔΑ, με την άνεση που το κάνουν σε χώρο κομματική εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιας συνιστώσας του. Ποιοι είναι; Θα τους δείτε και στη δίκη, που είναι εξάλλου ανοικτή διαδικασία. Και εκεί, με τη συνδρομή των δικηγόρων υπεράσπισης, θα αποκαλυφθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, ποιος εκτελεί πολιτική εργολαβία και ποιος είδε όντως παράνομες πράξεις και μπορεί με τα λεγόμενά του να το αποδείξει. Αλλά, εμείς, στο πλαίσιο του λειτουργήματός μας, που είναι η ενημέρωσή σας, σας παραθέτουμε τα ονόματα, των εκλεκτών μας αυτών συμπολιτών, που έσπευσαν πρόθυμα να συνδράμουν την ασφάλεια στο έργο της: την καταστολή των δραστηριοτήτων που δεν είναι αρεστές στο σύστημα.
Οι πρόθυμοι συμπολίτες μας και ο «πολύς» Χαρατσόγλου
Βαγενάς Χρήστος, ένας κατά δήλωσή του δημόσιος υπάλληλος (ελπίζουμε στην υπηρεσία του πολίτη), αναγνωρίζει (ή «αναγνωρίζει», θα δείξει) δύο άτομα. Το ίδιο και ο κατά δήλωση ιδιωτικός υπάλληλος Νικόλαος Κούτσης. Καλώς την, την Ασπασία Παπαδάκη, δικαστική υπάλληλο, η οποία αναγνωρίζει (ή «αναγνωρίζει», θα δείξει) τρία άτομα.
Στην κατηγορία όσων αναγνώρισαν (ή «αναγνώρισαν», θα δείξει) τρία άτομα, είναι και ο Στέφανος Χαρατσόγλου, κατά δήλωσή του «επαγγελματίας» (δηλαδή εμείς τι είμαστε;). Ο κύριος αυτός, τυγχάνει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Λυκείου, στους Αμπελόκηπους. Βγήκε και στο «προοδευτικό» ραδιόφωνο και μίλησε... Στο «κόκκινο 105,5»... «Καλημέρα Στέφανε» και κάτι τέτοια! Κατήγγειλε τα παιδιά που συνελήφθησαν, ότι «καλλιεργούσαν μια έντονη βία», «μια νοοτροπία ότι χτυπάμε, δέρνουμε», ότι κρατούν στάση «πονηρή θα την έλεγα», στο «ευρέως δημοκρατικό», όπως το αποκάλεσε, σχολείο, που είναι σε «δημοκρατική γειτονιά». Υπάρχουν άλλες που δεν είναι φαίνεται... Στο ερώτημα για «κυρώσεις» κατά των παιδιών, τα «μάσησε»... Τι έγινε; Φοβήθηκε τη «λεπτή γραμμή»... Υπάρχουν αυτά στο διαδίκτυο, μπορείτε να τα ακούσετε. Θα περιμέναμε βέβαια όταν αυτά συμπλέκονται με εξωσχολικούς, να μην υποστηρίζει τους τελευταίους, βοηθώντας τους μάλιστα να εξοντώσουν ποινικά τα παιδιά, υποθηκεύοντας το μέλλον τους. Οι γονείς στο σχολείο, τι λένε για όλα αυτά; Θα σας πούμε εμείς: είναι έξαλλοι στην κυριολεξία! Ειδικά για τις «αναγνωρίσεις»...
Αλλά, περί δογματισμού, μισαλλοδοξίας και προθέσεως... «Διεκδικούμε μια γειτονιά ελεύθερη», είπε ο Χαρατσόγλου. Φυσικά, ο «προοδευτικός» αυτός άνθρωπος δεν εννοούσε μια γειτονιά ελεύθερη από τις επιδρομές της συμμορίας antifa (που διώκεται σε Γερμανία και Δανία για βαρύτατα ποινικά αδικήματα) του Σόρος, που τρομοκρατεί τους πιτσιρικάδες.

Και άλλοι μάρτυρες (ή «μάρτυρες», θα δείξει)...
Συνεχίζουμε για τους άλλους πρόθυμους πολίτες, που έσπευσαν να «συνδράμουν» τις κατά τα άλλα «δυνάμεις καταστολής». Αλέξανδρος Πραντούνας, κατά δήλωση ιδιωτικός υπάλληλος, αναγνωρίζει (ή «αναγνωρίζει», θα δείξει) έξι άτομα. Έναν περισσότερο, αναγνωρίζει (ή «αναγνωρίζει», θα δείξει), ο φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) - πρώην Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) Αθανάσιος Λυκουργιάς. Εύγε τέκνον μας... Να και μια φοιτήτρια, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) η Σωτηρία Τσέτσου, αναγνωρίζει (ή «αναγνωρίζει») επτά άτομα. Εύγε κυρία, εύγε! Κλείσε τους στη φυλακή, στέρησέ τους την ελευθερία τους και κοίτα μετά την οικογένειά τους στα μάτια. Τι κοπέλες τους, τους φίλους τους, τις μητέρες τους, τους πατεράδες τους... Σε κέρασαν καφέ, εκεί που αναγνώρισες, κοπελιά; Πως ήταν η συνεργασία σου με τους «μπάτσους» στην Ασφάλεια; Καλή;

Πρωταθλητές αναγνωρίσεων!
Μπράβο!And the winner is... Ναι, φτιάξαμε βάθρο για αυτούς! Το χρυσό μετάλλιο πάει στον κατά δήλωσή του τεχνικό, Πέτρο Τζομάκα. Στην κυριολεξία, χάσαμε τον λογαριασμό πόσους αναγνώρισε (ή «αναγνώρισε», θα δείξει). Το αργυρό μετάλλιο αναγνώρισης (ή «αναγνώρισης», θα δείξει), πάει στους Γεράσιμο Κατσανά, κατά δήλωσή του δημοσιογράφο, που υπέδειξε εννέα άτομα (μιλάμε για απίστευτη μνήμη, δεν ξέραμε ότι υπάρχουν τέτοιοι στο επάγγελμα!) και τον Χρήστο Γιαμπουράνη, κατά δήλωσή του ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος υπέδειξε τον ίδιο αριθμό ατόμων. Α, και ο γιατρός της παρέας, ο Αντώνιος Καραβάς. Εννέα άτομα... Δεκάδες λοιπόν οι ανήλικοι «κακούργοι»... Για δες!
Μηνύθηκαν όλοι, θα λογοδοτήσουν
Όσοι είπαν αψήφιστα ψέματα (κάποιοι είπαν και μάλιστα χοντρά, καθ' υπόδειξη ή κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας), έχουν ήδη μηνυθεί από τους πολιτικά και ποινικά διωκόμενους και τους γονείς τους. Αν νομίζουν ότι δε θα έχουν ποινικές επιπτώσεις, πλανώνται πλάνη οικτρά. Οι μηνύσεις υποβλήθηκαν, μετά τις αθωώσεις, ακολουθούν και οι αγωγές. Για να τους δούμε τότε... Όταν η κοινωνία θα τους βλέπει και θα γυρίζει την πλάτη της. Φυσικά, οι μάρτυρες (ή «μάρτυρες» αυτοί, θα δείξει), εν άκουσαν τίποτα για τις επισκέψεις της antifa στο σχολείο και τις απειλές της κατά μαθητών. Μήπως ακούσατε εσείς τίποτα κύριε Χαρατσόγλου;
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3452


Οι Πέτρος Τζομάκας και Αλέξανδρος Πραντούνας, με την ίδια ευκολία που είπαν ψέματα πριν 2 χρόνια, προχώρησαν και προ ημερών σε αναγνωρίσεις ακόμα και ανηλίκων για την υπόθεση της Πανόρμου.
Τα ονόματα Πέτρος Τζομάκας και Αλέξανδρος Πραντούνας ήμουν σίγουρος πως τα είχα συναντήσει και κατά το παρελθόν. Όταν διάβασα ότι εμπλέκονται ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση της Πανόρμου κατάλαβα το ποιόν τους. Δε χρειάστηκε να προσπαθήσω πολύ για να θυμηθώ όλες τις λεπτομέρειες. Το μυαλό μου πήγε ακριβώς δύο χρόνια πίσω. Αρχές Φεβρουαρίου του 2008. Η Χρυσή Αυγή στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με αφορμή τα επεισόδια στην πλατεία Κολοκοτρώνη την ημέρα της εκδήλωσης μνήμης των Ιμίων
Σε κάποιες περιπτώσεις ο θυμός και η οργή ξεχειλίζουν. Απ’ τη μία η βάναυση επίθεση εκατοντάδων κρανοφόρων με 100% φονικές προθέσεις εναντίον σου, ενώ εσύ έχεις τηρήσει κατά γράμμα το πλαίσιο της νομιμότητας που θέτει η δημοκρατία. Και από την άλλη κάτι ξεδιάντροπα παιδάκια –αγοράκια και κοριτσάκια- με άθλια άρθρωση , σκέψη και εξωτερική εμφάνιση, να σε αποκαλούν δολοφόνο. Οι Πέτρος Τζομάκας και Αλέξανδρος Πραντούνας ανήκουν σε εκείνη τη θλιβερή παρέα των «αυτόπτων μαρτύρων» που περιφερόταν από κανάλι σε κανάλι για να καταγγείλουν τις… φασιστικές επιθέσεις. Για του λόγου το αληθές μάλιστα είχαν δέσει τα χέρια και τα κεφάλια τους με επιδέσμους. Κλαψούριζαν και διαμαρτύρονταν πως εκείνοι – οι…αθώοι – συμμετείχαν σε μία «ειρηνική αντι-συγκέντρωση», που χωρίς λόγο διαλύθηκε από τους κακούς φασίστες.
Τι κι αν οι πάντες τους διέψευδαν; Τι κι αν δύο ημέρες πριν, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, οι οργανωτές της αντισυγκέντρωσης – με επικεφαλής τον ανεκδιήγητο Κοροβέση – απειλούσαν λέγοντας: «δε θα αφήσουμε τους φασίστες να βγουν από τις τρύπες τους!»; Τι κι αν τα τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν ξεκάθαρα την επίθεση των πάνοπλων αριστεριστών στην πλατεία Κολοκοτρώνη; Εκείνοι επέμεναν. Με το θράσος, αλλά και το πονεμένο ύφος του επαγγελματία ψευδομάρτυρα. Έτυχε να βρεθώ ζωντανά σε κάποιο δελτίο ειδήσεων με έναν εξ' αυτών. Δεν είχα οπτική επαφή με τους υπολοίπους – μόνο άκουγα- και έτσι δεν κατάλαβα πως ο συγκεκριμένος τύπος συμμετείχε στη συζήτηση. Είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όταν είδε πως υπάρχει αντίλογος με επιχειρήματα, κατάπιε τη γλώσσα του. Άφησε τους επαγγελματίες δημοσιογράφους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Είναι πολύ πιο εύκολο να συντάσσεις μία ψευδή καταμήνυση στα γραφεία της κρατικής, με την αμέριστη συμπαράσταση του αρμοδίου υπαλλήλου της ασφάλειας, απ’ το να κάνεις διάλογο και να στέκεσαι απέναντι στην Αλήθεια.
Οι Πέτρος Τζομάκας και Αλέξανδρος Πραντούνας, με την ίδια ευκολία που είπαν ψέματα πριν από δύο χρόνια, προχώρησαν και προ ημερών σε αναγνωρίσεις παιδιών, ακόμα και ανηλίκων. Είναι θετικό το ότι οι κατηγορούμενοι μήνυσαν τους εν λόγω «μάρτυρες», αν και οι υπάλληλοι της αστυνομίας παρέβηκαν για μία ακόμη φορά το καθήκον τους, καλύπτοντας τους –στην πράξη- συνεργάτες τους. Έτσι, οι μόνιμοι αυτόπτες μάρτυρες θα συνεχίσουν να ψεύδονται εκ του ασφαλούς, χωρίς να έχουν καν περάσει έστω μία ή δύο νύχτες στα κρατητήρια της δημοκρατίας.
Ηλίας Κασιδιάρης
Υ.Γ.: Να μη παρεξηγηθούμε και να μη νομίσουν κάποιοι πως επειδή είμαστε ευπρεπείς, είμαστε και μ…κες. Κανείς μας δεν ξεχνά πως εκείνο το Σάββατο του ‘08 – και ενώ η πλατεία Κολοκοτρώνη είχε εκκενωθεί – κάποιες κυρίες έστελναν μηνύματα κινητοποίησης με περιεχόμενο «δεν παρατάμε τα Ίμια κλπ…». Την ίδια ώρα που αρκετός κόσμος έπαιζε στην κυριολεξία το κεφάλι του, εκείνοι έπαιζαν το γνωστό, βρόμικο παιχνίδι τους στις πλάτες μας.

http://xryshaygh.wordpress.com/.../μια-φορά-ψεύτης-μια-ζωή-ψεύτης…/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου